2021

Børnefugleskydning 2021 var aflyst på grund af coronasituationen og for mange restriktioner. Men lørdag den 31. juli 2021 afholdte vi en enkelt børnefugleskydnings event, for at vise alle, at vi stadig er her.

Børn som ville gå med i optoget denne lørdag, skulle tilmelde sig på forhånd, og fredag den 30. juli 2020 blev der uddelt uniformer til de børn som skulle gå med i optoget.

Fredag den 30. juli 2020 øvede trommekorpset på de nyindkøbte trommer, og alle var glade for de nye trommer. Fanebærere gik indstillet faner, så de var klar til lørdag.

Lørdag kl. 11.00 gik vores eget trommekorps fra Sterlings Gård, Algade 22. De skulle gøre byen opmærksom på, at nu sker der snart noget.

Kl. 11.15 kørte guldkareten ud på Algade med fjordhesten Lotus spændt for. Imens råbte alle børn højt hurra for fuglekongen Elvin Nyholm Spaanheden, som var kommet helt fra Thisted for at deltage i dagens event. Skælskør Marinegarde gjorde klar til at føre optoget ud gennem porten op ad Algade til Nytorv, og så retur ned ad Algade. Kareten med fuglekongen kørte forrest i optoget.

Mens optoget gik gennem byen, blev der solgt små blomsterbuketter. Salget støtter Skælskør Børnefugleskydning.

Kl. 11.30 var vi nået til havnen hvor vi i år ville vise byen hvad vi laver i Skælskør Lystskov, når der afholdes børnefugleskydning. Borgmester John Dyrby Paulsen tog imod optoget på Havnen og bød alle velkommen til dagens event.

På havnen var der opstillet borde og bænke, og der blev solgt slush ice og popcorn, slikposer, kaffe og kage, fadøl og sodavand samt grillpølser med brød. Alt var sponsoreret af verdens bedste sponsorer.

Der var også tombola på havnen. Byens butikker havde været meget gavmilde med rigtig gode gevinster.

Børn som skulle deltage i dagens lege skulle tilmelde sig på havnen. Det kostede 40 kr. for tilmelding. Der var travlt, for vi fik i alt 114 tilmeldinger. Det er mindre end vi plejer, men vi er godt tilfredse, da de fleste tilmeldinger kom på eventdagen.

Legene gik i gang. Der var diverse væddeløb. Børnene kunne blive fotograferet i guldkareten. Så var der flødebollekastemaskine som var et stort hit. Vi var så heldige, at vi også havde fået sponsoreret flødeboller. Så var der en bod med dåsekast og en bod med Taget golf. Der blev leget og prøvet på livet løs.

Når der blev holdt pause i legene, så var der tovtrækning. Pigerne mod drengene. Pigerne vandt 2 gange og drengene vandt 2 gange.

Der var også konkurrence med lagkagespisning. Det var sjovt og fornøjeligt som altid.

Dagen sluttede kl. 14.00, hvor vi takkede af for i år.

Vi ses i 2022, hvor vi skal holde 175 års jubilæum.

Du kan se flere billeder fra dagen på vores Facebookside.