Skælskør Børnefugleskydning

Skælskør Børnefugleskydning er en hyggelig og traditionsbunden sommeraktivitet for hele familien. Aktiviten er bygget op omkring et optog igennem  byen – hele ugen øver børnene for at være klar til den store finale og Blomsterfest lørdag. Det er altid i Skælskør og altid i uge 30. Herunder kan du læse mere om det overordnede program:

Mandag:
træner vi på havnen i Skælskør og forskellige del af optoget træner rundt om i byen.

Tirsdag til torsdag:
Går fra vi fra Sterlings Gård kl. 11:00. Udrustning, geværer og flag deles ud inden vi går.

Vi går i optog ud til Skælskør Lystskov. I skoven spiser vi vores medbragte mad. Der er også mulighed for at købe øl, vand, kaffe, slik, is m.m. Der er borde og stole i skoven, men man er også velkommen til at medbringe sit eget skovturstæppe.

I skoven bliver der øvet til lørdagens flotte optog – BLOMSTERFESTEN. Der er lege for de små børn, og de større børn øver væddeløb. Der er også tovtrækning – drengene mod pigerne. Tirsdag og onsdag er der mulighed for at prøveskyde. Der skabes mange nye venskaber på kryds og tværs af alder og bopæl i denne uge.

Mandag til og med torsdag går vi hjem i optog fra Lystskoven kl. 14.00. Vi er tilbage til Sterlings Gård ca. kl. 15.00, hvor vi afleverer udrustning, geværer og flag. Som regel er der altid en sponsor som giver is, når vi når tilbage til Sterlings Gård.

Du finder program her for MandagTirsdagOnsdag og Torsdag.

Fredag er der skydeprøve, udtagelse til skytter og fugleskydning i Skælskør Lystskov. Se mere her. Der er IKKE optog fredag.

Lørdag morgen går optoget bag ved guldkareten fra Sterlings Gård kl. 10.00 – og der er kæmpe børnefest lørdag aften i Eggeslevmagle Hallen. Se program her for Lørdag.

Søndag holder alle børn fri!

Torsdag og lørdag går optoget ikke tilbage til Sterlings Gård.

Tilmelding

Til hele ugen

kun lørdag

den store blomsterfest